Lunchmeny
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe och kaka.
Tisdag 22 april |
||
---|---|---|
Persiljejärpar med grönpepparsås, pressgurka, lingonsylt och potatispuré |
149 kr
|
|
Stekt fläsk med bruna bönor alt. löksås och kokt potatis eller raggmunk med lingonsylt |
149 kr
|
|
Krämig fiskgryta med handskalade räkor och vitlöksbröd |
149 kr
|
|
Lunchkorv med pepparrotssås och kokt potatis |
149 kr
|
|
Onsdag 23 april |
||
Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis |
149 kr
|
|
Kycklinggryta med curry, grönsaker, bambuskott, kastanjer, mynta och ris |
149 kr
|
|
Pocherad sejfilé med hummer- och limesås, sotade bönor, kokt potatis |
149 kr
|
|
Pasta penne med viltmästarskav, svamp, paprika, purjolök, cognac- och rosépepparsås, riven grana padano |
149 kr
|
|
Torsdag 24 april |
||
Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré |
149 kr
|
|
Ärtsoppa med fläsk samt hemlagade pannkakor smaksatta med rivna äpplen, sylt och grädde |
149 kr
|
|
Lättpanerad gösfilé med dansk remouladsås, spetskål- och dillsallad, kokt potatis |
149 kr
|
|
Korvstroganoff med ris |
149 kr
|
|
Fredag 25 april |
||
Grillade fläskfilémedaljonger med rödvinssås, chilibearnaise, ruccola och stekt potatis |
149 kr
|
|
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, rödlök och röstipotatis |
149 kr
|
|
Grillad makrillfilé med smulad fetaost, belugalinser- och grönsaksragu, kokt potatis |
149 kr
|
|
Isterband med rödbetor och persiljestuvad potatis |
149 kr
|
|
Serveras hela veckan |
||
Vegetariskt med halloumi, tomatstuvade gotlandslinser, spenat, rostade & picklade grönsaker, krispig grönkål, bovete |
169 kr
|
|
Valfri sallad: Caesar med kycklingfilé-bacon, räkor, tonfisk, grekisk, halloumi, ost- och skinka |
175 kr
|
|
Fläskfilé med rödvinssås, bearnaise och pommes |
189 kr
|
|
Grillad kalventrôcote med chilibearnaise, rostade grönsaker och pommes |
219 kr
|
|
Högrevsburgare(200 gr)med bacon, ost, sallad, dressing och pommes |
185 kr
|