Lunchmeny
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe och kaka.
Torsdag 16 januari |
||
---|---|---|
Rostad kycklinglårfilé med örtpestosås, vitlöksfrästa haricots verts och timjanstekt potatis |
145 kr
|
|
Ärtsoppa med fläsk samt hemlagade pannkakor smaksatta med rivna äpplen, sylt och grädde |
145 kr
|
|
Lättpanerad gösfilé med remouladsås, fänkål- och rädissallad, kokt potatis |
145 kr
|
|
Pasta fusilli med kalvfilé, paprika, lök, svamp, grönpeppar- och cognacsås, riven grana padano |
145 kr
|
|
Fredag 17 januari |
||
Lammstek med glaserade rödbetor, chèvrekräm, timjansky och råstekt potatis |
145 kr
|
|
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, rödlök och röstipotatis |
145 kr
|
|
Fiskgryta (klar) med chiliaioli, handskalade räkor, kokt potatis och vitlöksbröd |
145 kr
|
|
Pasta penne med fläskfilé, kronärtskocka, paprika, portabellosvamp, salladslök, gorgonzolasås och riven grana padano |
145 kr
|
|
Serveras hela veckan |
||
Vegetariskt med halloumi, tomatstuvade belugalinser, spenat, rostade & picklade grönsaker, krispig grönkål, bovete |
155 kr
|
|
Valfri sallad: Caesar med kycklingfilé-bacon, räkor, tonfisk, grekisk, halloumi, ost- och skinka |
175 kr
|
|
Fläskfilé med rödvinssås, bearnaise och pommes |
175 kr
|
|
Grillad kalventrôcote med chilibearnaise, rostade grönsaker och pommes |
215 kr
|
|
Högrevsburgare(200 gr)med bacon, ost, sallad, dressing och pommes |
169 kr
|