Lunchmeny
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe och kaka.
Onsdag 19 mars |
||
---|---|---|
Panerad fläskschnitzel med kalvsky, gröna ärtor och stekt potatis |
149 kr
|
|
Stekt falukorv med brynt lök, stekt ägg och stekt potatis |
149 kr
|
|
Grillad makrillfilé med örthollandaise, grillade bönor och kokt potatis |
149 kr
|
|
Spaghetti bolognese med riven grana padano |
149 kr
|
|
Torsdag 20 mars |
||
Lammfärsbiffar med tomat- och örtsås, tzatziki, rosmarinråstekt potatis |
149 kr
|
|
Ärtsoppa med fläsk samt hemlagade pannkakor med sylt och grädde |
149 kr
|
|
Stekt strömmingsflundra med brynt smör, pepparrot, rårörda lingon och potatispuré |
149 kr
|
|
Pasta penne med viltmästarskav, purjolök, paprika, babyspenat i portobellosås och riven grana padano |
149 kr
|
|
Fredag 21 mars |
||
Grillade fläskfilémedaljonger med rödvinssås, chilibearnaise och rostad kulpotatis |
149 kr
|
|
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, rödlök och röstipotatis |
149 kr
|
|
Krämig fiskgryta med handskalade räkor och vitlöksbröd |
149 kr
|
|
Pasta fusilli med oxfilé, paprika, lök, svamp i grönpepparsås och riven grana padano |
149 kr
|
|
Serveras hela veckan |
||
Vegetariskt med halloumi, tomatstuvade belugalinser, spenat, rostade & picklade grönsaker, krispig grönkål, bovete |
159 kr
|
|
Valfri sallad: Caesar med kycklingfilé-bacon, räkor, tonfisk, grekisk, halloumi, ost- och skinka |
175 kr
|
|
Fläskfilé med rödvinssås, bearnaise och pommes |
179 kr
|
|
Grillad kalventrôcote med chilibearnaise, rostade grönsaker och pommes |
215 kr
|
|
Högrevsburgare(200 gr)med bacon, ost, sallad, dressing och pommes |
175 kr
|