Lunchmeny
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe och kaka.
Måndag 28 april |
||
---|---|---|
Piccata milanese (mozzarellapanerad schnitzel) med tomatsås och ris |
149 kr
|
|
Pytt i panna, alternativt gräddstuvad med stekt ägg och rödbetor |
149 kr
|
|
Pocherad koljafilé med citrongrässås, broccoli och kokt potatis |
149 kr
|
|
Spaghetti bolognese med riven grana padano |
149 kr
|
|
Tisdag 29 april |
||
Rostad kycklinglårfilé med karljohansvampsås, grillad zucchini och potatispuré |
149 kr
|
|
Stekt fläsk med bruna bönor alt. löksås och kokt potatis eller raggmunk med lingonsylt |
149 kr
|
|
Pocherad sejfilé med ägg- och persiljesås, blomkål, kokt potatis |
149 kr
|
|
Grillad chorizo med chilibearnaise, spetskålsallad och pommes |
149 kr
|
|
Onsdag 30 april |
||
Ostfylld panerad fläskschnitzel med kalvsky, gröna ärtor och stekt potatis |
149 kr
|
|
Skånsk kalops med senap, rödbetor och kokt potatis |
149 kr
|
|
Krämig fiskgryta med handskalade räkor och vitlöksbröd |
149 kr
|
|
Pasta fusilli med kycklinginnerfilé, zucchini, soltorkade tomater, potabellosvamp, pestosås, riven grana padano |
149 kr
|
|
Torsdag 1 maj |
||
LUNCHSTÄNGT |
149 kr
|
|
Fredag 2 maj |
||
Grillade fläskfilémedaljonger med rödvinssås, bearnaise och kryddrostad potatis |
149 kr
|
|
Lättpanerad gösfilé med remouladsås, krossade gröna ärtor, rättika, mynta och kokt potatis |
149 kr
|
|
Pasta penne med viltmästarskav, svamp, salladslök och paprika i grönpepparsås, riven grana padano |
149 kr
|
|
Serveras hela veckan |
||
Vegetariskt med halloumi, tomatstuvade gotlandslinser, spenat, rostade & picklade grönsaker, krispig grönkål, bovete |
169 kr
|
|
Valfri sallad: Caesar med kycklingfilé-bacon, räkor, tonfisk, grekisk, halloumi, ost- och skinka |
175 kr
|
|
Fläskfilé med rödvinssås, bearnaise och pommes |
189 kr
|
|
Grillad kalventrôcote med chilibearnaise, rostade grönsaker och pommes |
219 kr
|
|
Högrevsburgare(200 gr)med bacon, ost, sallad, dressing och pommes |
185 kr
|